Alloggio sul mare Appartamenti, camere, altre Istria Quarnero Nord Dalmazia Dalmazia Centrale Dalmazia meridionale Alloggio pubblicità gratuita

Current language / :

  • Talijanski / Talijanski

Available languages / :

I migliori alloggi al mare questa estate...

Alloggio la vista per:

 Brekalo

Localizzazione: Croazia, Nord Dalmazia, (23234) Vir, Virski put 158

Oggetto informazioni di base e contatto

Brekalo

Persona di contatto: Stipe Brekalo

Indirizzo: Virski put 158, (23234) VIR

Telefono: 023/346 173

Cellulari: 091/512 5421

Proprietario parla: croato, germano

Dimensione dell'oggetto: 46 m2

Oggetto trama dimensione 160 m2

Brekalo galleria fotografica

Oggetto descrizione

Apartman ima jednu spavaću sobu. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet. U slučaju potrebe može se postaviti i pomoćni ležaj. U dnevnom boravku nalazi se kauč na razvlačenje, prikladan za spavanje djece. U nastavku dnevnog boravka nalazi se kuhinja s potrebnim električnim uređajima i opremom. Apartman ima kupaonicu s tuš kabinom. U sastavu apartmana je i sunčana terasa, ugodna za boravak i opuštanje.


Altre attività per il divertimento nei pressi di alloggio

Otok je mostom povezan s kopnom. Apartmani se nalaze na početku otoka Vira, oko 1 km udaljeni od mosta. Apartmani su novouređeni, moderno namješteni i ugodni za obitelji s djecom. Svaki apartman ima poseban ulaz i nudi ugodan obiteljski ugođaj. Pješčane i šljunkovite plaže prilagođene su i dječjim radostima. Vir je otok smješten u centralnom dijelu zadarskog arhipelaga. Obiluje prekrasnim krajolicima, uvalama i plažama. Kristalno čisto more, prekrasne pješčane i šljunkovite plaže, nedirnuta priroda i čitava lepeza gastronomskih specijaliteta jamstvo je bogatog, sadržajnog i nezaboravnog ljetovanja. Više od 300 sunčanih dana u godini nude idealne uvjete za boravak u pred i postsezoni. Zahvaljujući svom centralnom položaju u zadarskom arhipelagu Vir je idealno polazište za izlete ljubiteljima prirodnih ljepota: Paklenica, Krka, Velebit, Kornati, bogata povijest grada Zadra i povijesni grad Nin.

Distanza dei punti significativi di Brekalo

Mare 90 m

Attività sportive 1.800 m

Stazione autobus 1.800 m

Distributore di benzina 6,5 km

Spiaggia 90 m

Ospedale / medico 1.800 m

Stazione ferroviaria 26,0 km

Discoteca 1.800 m

Centro 1.800 m

Farmacia 1.500 m

Aeroporto 26,0 km

Casinò 6,0 km

Mercato / negozio 15 m

Banca / bancomat 100 m

Porto 26,0 km

Parco nazionale 25,0 km

Ristorante 100 m

Ufficio postale 1.800 m

Arrivo e partenza note

Autocesta Zagreb-Split, izlaz Zadar 1, ostali dio puta je označen putokazima. Od mosta, koji kopno povezuje s otokom, apartman udaljen oko 1, 5 km.

Di pagamento (note e opzioni)

Plaćanje gotovinom na početku korištenja apartmana. Plaćanje rezervacije: 20 % od ukupne cijene ljetovanja.

Contatti e prenotazioni: BrekaloIl contenuto di questo modulo sara inviato direttamente al proprietario. Il modulo può essere utilizzato solamente per ottenere informazioni sulla prenotazione delle proprieta elencate. Qualsiasi altro uso, costituisce un abuso delle condizioni generali di NajPutovanja.com.